Hey! 

 

Da er jeg tilbake igjen, etter noen dager uten blogging. Inspirasjonen er ikke der liksom. Jeg har ikke lyst å ta bilder eller noe. Om jeg ser tilbake på noen av bildene jeg har tatt i sommer, kanskje får innspirasjon? Jeg håper det. Ellers så kommer jeg som sagt sterkere tilbake, om jeg skulle få lyst å ta bilder igjen.

Men tilbake til overskriften! Jeg har fått totalt dilla på vampire diaries. Jeg har da sett alle episodene i alle tre sesongene. Men den siste sesongen er ikke ferdig enda - heldigvis! Jeg anbefaler virkelig å se sesongene om du ikke allerede holder på eller er ferdig. Det er verdt det, synest vertfall eg.

 


 

Ser du vampire diaries ? 

Hey! 

 

Da er det endelig helg. Nå har jeg besøk av Emma, og nå skal vi se idol, spise pizza og bare chille resten av kvelden! Jeg beklager forresten for så utrolig dårlig blogging. Jeg liker liksom best å blogge, når jeg kan skrive om noe som faktisk kan "glede" leserne. Jeg vill ikke skrive om alt jeg gjør til en hver tid, fordi det er ikke intressangt å lese om. Så jeg skal komme med noen innlegg av innkjøp og mote de neste dagene. Ha en fin fredagskveld dere, så snakkes vi! 

 


 

hva gjør du på ? 


Det er utrolig rart å blogge nå. Det er liksom ikke " rutine " lenger og det faller meg ikke inn å blogge. Men jeg prøver å begynne å blogge igjen så mye jeg kan fra nå av.  Snakkes! 

Hey! 

 

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget. Jeg skal skjerpe meg, men det er utrolig vanskelig etter en månde eller meir med bloggpause. I dag har jeg gjort utrolig lite. Chilla og sett tv. Men nå kommer snart amalie og så skal vi gjøre oss klar til bursdag. Så jeg stikker, snakkes!

 
 

hva skal du i kveld  ?

Hey! 

 

Nå har jeg besøk av Emma. I kveld skal vi bare chille med film og godteri. Jeg laget egentlig ett superlangt innlegg i stad, men jeg klarte å trykke vekk sida. Smarte meg, så da blir det bare ett kort hei-hade innlegg. Jeg kommer sterkere tilbake, lover! Nå stikker vi, snakkes.

  

skal i kveld  ?

Hey!  Jeg har bestemt meg for å ta enda en bloggpause. Jeg er ikke akkuratt i blogghumør fortiden, og kommer kanskje tilbake. Om ikke skal vertfall Amalie blogge. Snakkes!

Hey! 

 

Tenkte jeg skulle legge ut noen innkjøp fra den siste uka. Sorry for at jeg aldri legger ut innkjøp, men jeg shopper mye og jeg har ikke giddet å ta bilde. Men nå kan dere vertfall se hva jeg har kjøpt den siste uken.

 
synest ? 

        today

Hey! 

 

I dag var jeg først i florø. Jeg var hos legen og handlet litt. Så tok jeg bussen tilbake til skolen. Jeg prøvde å få gjort så mye så mulig, i å med at jeg ikke har vert på skolen denne uken. Jeg og Emma skulle også ha ferdig ett norskjprosjekt til i morgen, noe vi ikke hadde begynt på en gang. Så hun ble med meg heim til meg, og vi reiste på gamlehjemen for å inntervjue noen der. Reiste hjem igjen og redigerte film. Nå er hun reist hjem, og jeg er ganske så sliten etter en lang dag. Hadde vell egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle blogge noe om hva jeg gjør om dagene. Men dessverre - det blir visst noen sånne også. Nå legger jeg ut noen få bilder fra i dag, og så legger jeg meg. Snakkes! 

 

Hva har du gjort på i dag ? 

 Hva var finest ? 

167860_1580043454038_1024225169_31292377_5145038_n_large

with me - sum 41 

 

5410153274_65483af52e_z_large 

rush - aly & aj

 

1311438768-27_large  

breakeven - the script

 

Tumblr_lqc6dqmdav1r24wjfo1_500_large  

crazy beautiful life - ke$ha

 

 5802078008_b895fd1372_z_large

a beautiful lie - 30 seconds to mars

 

Tumblr_lqcfvfbc8e1r18nspo1_500_large

stand in the rain - superchick

 

 bilder // we(L)it

Jepp - jeg er tilbake.  Skal blogge så mye som mulig, og blogge om noe som faktisk er gøy å lese om! Jeg er ikke sikker på om det blir noen fleire bloggpauser kanskje, men da seier jeg vertfall fra. 

- Sunniva

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

Sunniva & Amalie

Hey! To jenter som blogger om musikk, mote, hverdag, bilder og det som faller oss inn. Om du lurer på noe - bare spør!

Kategorier

Design

» Designet er laget av: Heidi
hits