Hei alle sammen .

I går farga mamma øyenbrynene mine det er ikke sånn farge som holder så veldig lenge men dei er iallefall farga hehe. Fargen blei lyslyslys brun, men det er bedre en blonde øyenbryn ! Blei litt dårlig bilde , fordi eg blogger med mobilen , det er finere i virkeligheten !

Hva syns du?

Hei alle sammen, I know har vært sjukt dårlig blogging i det siste. Men lover det skal bli bedre . akkurat nå ligger jeg i senga og chiller . i morra aner jeg ikke hva jeg skal gjøre . Skal sikkert gå på fjellet eller noe

Men skal legge meg snart hade

Hva gjør du på?
Hva skal du i morgen?

-Amalie

Hey! 

 

Da er det endelig helg. Nå har jeg besøk av Emma, og nå skal vi se idol, spise pizza og bare chille resten av kvelden! Jeg beklager forresten for så utrolig dårlig blogging. Jeg liker liksom best å blogge, når jeg kan skrive om noe som faktisk kan "glede" leserne. Jeg vill ikke skrive om alt jeg gjør til en hver tid, fordi det er ikke intressangt å lese om. Så jeg skal komme med noen innlegg av innkjøp og mote de neste dagene. Ha en fin fredagskveld dere, så snakkes vi! 

 


 

hva gjør du på ? 

Hot or not   ; ian somerhalder

 

hva synest du ? 

 

Heihei..

 

Idag har jeg og sunniva vært på shopping kommer ut innkjøp seinare men nå jeg gå !

Vildere se innkjøp? 


Det er utrolig rart å blogge nå. Det er liksom ikke " rutine " lenger og det faller meg ikke inn å blogge. Men jeg prøver å begynne å blogge igjen så mye jeg kan fra nå av.  Snakkes! 

Er så digg å ikke tenke på at vi skal på skolen i morra, såd et blir nok flere innlegg nå enn hva det har vært, Men dette blir ikke så langt da hehe. 

Har dere høstferie? 

 

Aaron Johson - HOT OR NOT?

Hei alle sammen !

 

Jeg gjesteblogger hos 2 blogger og hos den eine har jeg tenkt og ha historie derfor lurte jeg på om dere hadde noe tips? kansje en kjendis , for eksempel ; Miley cyrus, Demi lovato , jonas brothers osv.. Det er en justin bieber historie der alleredde så jeg tenke jeg kunne ta en anna kjendis , kan jo og bare være romantikk  eller drama osv dere bestemmer!

Hei alle sammen !

 

Lurte bare på om dere ville at de skulle komme en konkurranse på bloggen? '

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Sunniva & Amalie

Hey! To jenter som blogger om musikk, mote, hverdag, bilder og det som faller oss inn. Om du lurer på noe - bare spør!

Kategorier

Design

» Designet er laget av: Heidi
hits